IF YOU HAVE A CRAPPY WEBSITE,

WIXXIM!

wordt weer gevonden. en geliefd.
 
wix-based websites en webshops met de 'wow' factor

dit iS WIXXIM

Jouw website is de basis van jouw internetbestaan. Het is de brug die jouw fantastische producten en diensten verbindt met jouw markt en doelgroep. Tegenwoordig is het haast onmogelijk voor een bedrijf om succesvol te zijn zonder een goede website. En dat vraagt dus om een kick-ass en goed vindbare website. Wixxim regelt dat voor je.

Leuk dat je er bent.

huh?

lekkere?

Jazeker. Een website is al lang niet meer een kwestie van een bak tekst plaatsen met een paar te kleine foto's er bij. Bezoekers moet je vast zien te houden en daarvoor moet je ze prikkelen. Korte, pakkende teksten, mooie en passende foto's, interactieve elementen en natuurlijk de nodige call to actions. We willen natuurlijk wel dat alle inspanningen ergens toe leiden. En dus heeft Wixxim het maken van 'lekkere' website tot speerpunt gemaakt. 

en wat is wix?

Wix is een 'cloud based' en 'design driven' ontwerpplatform voor websites. Eenvoudig gezegd komt het er op neer dat je via een 'drag en drop' principe een website zo kunt ontwerpen zoals jij wilt. En dat is precies de reden waarom Wixxim uitlsuitend met Wix werkt. Wij vinden namelijk dat wie jij bent, wat jij te vertellen hebt en wat jij wilt laten zien leidend moet zijn bij het ontwikkelen van een website, niet wat de techniek jou toestaat. Om dezelfde reden werken wij dan ook niet, in tegenstelling tot velen, op basis van templates of thema's. Alle websites die Wixxim maakt zijn maatwerk. En het mooie is; dat hoeft niet eens heel veel duurder te zijn.

Waarschijnlijk heb je al een website. Een die ooit door een neefje op een zolderkamer is gebouwd misschien. Of door een bedrijfje op een industrieterrein die echt hele hippe dingen voor je heeft bedacht. In 2001. Hoe het ook is; of je bent niet (meer) goed vindbaar, of jouw website vertelt niet meer jouw verhaal of jouw website is eenvoudigweg gedateerd. Met de snelheid waarmee de online wereld verandert is dat laatste overigens niet eens zo heel gek. Dat vraagt dus om actie. Om een lekkere, moderne en goed vindbare responsive website die liefst natuurlijk ook nog wat betaalbaar is. Wixxim regelt dat voor je. Leuk dat je er bent.